MALE ZGRADE

Umjesto mastodonta od stotinjak stanova, investitor se odlučio izgraditi dvije manje zgrade, svaku sa 11 stanova. Stanovi su namijenjeni mladim obiteljima, sa ili bez djece. Prosječne kvadrature od 80-ak kvadrata, sa velikim balkonima orijentiranima na jug.

MODULARNI STANOVI

Stanovi imaju dozu modularnosti. Unutar 80 m2, stan može imati dvije ili tri spavaće sobe. Varijanta sa dvije spavaće sobe ima veću dnevnu zonu, namijenjenu za uživanje. Stan sa tri spavaće sobe ima manju dnevnu zonu. Tu se manje uživa u dnevnom prostoru, a više u spavaćim sobama.

DIZAJNIRANI STANOVI

Stanovi su koncipirani tako da imaju jedan instalacijski blok. Na taj način se omogućila modularnost, ali i kvalitetno projektiranje i dizajn svih stanova. Stanovi imaju trostranu orijentaciju, svaka prostorija osim toaleta ima prozor, a dnevna zona je orijentirana na jug. Kvalitetno su odvojene zone: spavaća zona, orijentirana na sjever i istok/zapad te dnevna zona na jugu.

JUŽNA ORIJENTACIJA

Nastavljamo prošlu natuknicu. Južna orijentacija dođe dnevnoj zoni, nešto kao senf u hot dogu ili šlag na jagodama. Vrh vrhova. Kroz veliku staklenu stijenu zimi grije južno sunce, a već od ranog proljeća ćete moći blagovati i hedonistički uživati na velikim balkonima. Dio dnevnog boravka se u tom trenutku seli na balkone. Balkoni su projektirani tako da imate pogled na sve strane svijeta i na djecu u parku.

PARK

Između dvije zgrade je predviđen park, tako da svoju djecu možete prekoriti s trećeg kata, zašto sjedi na hladnom betonu ili da je dosta čokolade, jer je večera pri kraju. Ili neka ne struže ključem po susjedovom autu, jer susjed nema kasko osiguranje. Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane.

PARKING

Parking je kompletno riješen na prizemnoj etaži. Nema spuštanja niti parkiranja u garaži niti oguljenih blatobrana. Makar vjerojatno imate kasko, za razliku od susjeda.

DIZAJN

Dizajn zgrada je suvremen, održiv i svevremen. Niti projektanti niti investitori (na čemu im zahvaljujemo) nisu podlegli modernoj praksi izvlačenja maksimalnog broja kvadrata i zajedno smo utrošili izuzetno puno truda na dizajn zgrade i stanova. TRAKA (eng. BAND) je zaštitni znak ovog projekta, a s obzirom da se proteže preko zidova i krova zgrade, traka će biti vidljiva i iz aviona. Možda i iz svemira uz dobru dioptriju.

Kontaktirajte nas
Dajem privolu za obradu i pohranu upisanih podataka. Ovom suglasnošću ujedno potvrđujem da sam upoznat da mogu u bilo kojem trenutku zatražiti uvid u osobne podatke kojim upravlja tvrtka COOP 31 d.o.o. te zatražiti njihovu promjenu ili brisanje. Više saznajte ovdje.